„Isten nagy férfijai és asszonyai nagy közbenjárók voltak. A közbenjárás olyan, mint a „kovász” a Szentháromság ölén. Elmerülés az Atyában és új dimenziók felfedezése, amelyek megvilágítják és megváltoztatják a konkrét helyzeteket. Elmondhatjuk, hogy Isten szíve megindul a közbenjárásra, de ő valójában mindig megelőz bennünket, s mi a közbenjárásunkkal azt érhetjük el, hogy az ő hatalma, szeretete és hűsége világosabban nyilvánuljon meg a nép körében.” (Ferenc pápa: Az evangélium öröme kezdetű apostoli buzdítása 283.)

Kedves Napi Elmélkedés Olvasó!

A napi elmélkedéseket író és küldő Regnum Christi Mozgalom szeretné meghívni Önt egy közbenjáró imakilencedre Szent István királyunk ünnepnapjával kezdődően, augusztus 20-28. között. Az augusztus 16-ig beküldött imaszándékokért a Mozgalomhoz kapcsolódó szerzetesrend, a Krisztus Légiója Kongregáció szerzetespapjai egyedileg imádkoznak, és szentmiséket is bemutatnak ezekért. Imakéréseit az imakeres@krisztuslegio.hu e-mail címre várjuk. Kérjük, imádkozzon Ön is velünk! Az imakilenced közös imádságának szövege ITT olvasható.

Szeretettel ajánljuk Szabó-Molnár Bálint LC atya Szent István királyunk ünnepnapjához kapcsolódó levelét is, melyet IDE kattintva olvashat.

További áldott nyarat, jó nyaralást kívánunk!

Regnum Christi Mozgalom – Napi Elmélkedés szolgálat

U.i. Kérjük, hogy – lehetőségeihez mérten – támogassa közös missziónkat! Szent István királyunk a bátorító példa arra, hogy Isten országának építésében vállalt áldozatainknak – Isten kegyelméből – milyen erős hatása lehet szűkebb és tágabb környezetünkre, akár nemzedékeken át! Támogatását a Missio Christi Alapítvány 11600006-00000000-44151470 számú bankszámlaszámára való átutalással juttathatja el missziónkhoz. Isten fizesse meg sokszorosan segítőkészségét!

Szent István imakilenced 2019