AGFA Apogee Portálunk

Apogee Portal felületünkkel kapcsolatos tudnivalók

 

Az AGFA Apogee Portal v10.0 elérése és kezelése

2017. márciusában frissítettük az Apogee Portálunkat a legújabb, 10.0 változatra.
A változásokkal kapcsolatos tudnivalókat az AGFA honlapján elérheti ide kattintva angol nyelven. A már meglévő felhasználói fiókokat a változás nem érinti, megrendelőink a korábbi fiókadatokkal bejelentkezhetnek az új Apogee Portal felületen. Ha kérdései támadnak hívjon minket vagy vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot:

Telefon: +36 52 515715.
Jelentkezzen be: https://repro.anyrt.hu/productioncenter

Korábbi munkák elérése
A Portálunkra korábban feltöltött munkák nem jelennek meg az új felületen. Ha igénylik, akkor vissza tudjuk állítani a már legyártott kiadványok anyagait is.

Fióknevek és jelszavak
A megrendelőink számára korábban létrehozott fiókok neve nem változott. A jelszavakról minden megrendelőnk képviselőjét email üzenetben tájékoztatjuk.

Biztonsági figyelmeztetés a böngészőkben (biztonsági tanúsítvány hibás)
Az új Apogee Portal felületünk biztonsági protokoll használatával kommunikál a hozzá bejelentkező böngészőkön keresztül a megrendelőkkel. Portálunk nem rendelkezik hitelesített tanúsítvánnyal, azért a kapcsolódó böngészők figyelmeztető jelzést küldenek. Kérjük engedélyezzék a kapcsolódást. Állandó kivétel beállításával elkerülhetik a folyamatos figyelmeztetést. Ettől függetlenül az adatátvitel az Apogee Portal és az Önök böngészője között titkosított csatornán zajlik.

FTP szerverünk elérése
FTP szerverünk böngészőből nem elérhető. A kapcsolódáshoz és feltöltéshez kérjük használjanak FTP kliens programokat (pl. Commander, CuteFTP, WinSCP).

FTP szerver: repro.anyrt.hu
FTP port: 21
Passzív port tartomány: 1025 – 1500 (ha tűzfal tiltja, akkor ki kell kapcsolni a passzív elérést)
Titkosított FTP-port: 990 (TLS/SSL, implicit)

Ha az új Apogee Portal működésével kapcsolatban bármilyen kérdésük támadna, kérjük forduljanak bizalommal munkatársainkhoz.