„Épp ott, a keresztény közösségben születik és fejlődik a keresztény életünk, mindenekelőtt a liturgiának köszönhetően, amely elvezet Isten szavának befogadására és a szentségi élet kegyelmébe. Itt tanítanak minket kiskorunktól fogva az imádság művészetére és arra, hogy mindent testvériesen megosszunk egymással. Éppen azért, mert új életet ad és Krisztushoz vezet, az Egyház az Édesanyánk, ezért szeretnünk kell őt, és (…) segítenünk kell, hogy egyre szebbé és ragyogóbbá váljon, hogy a világban Isten szeretetének tanúja lehessen.”
(Ferenc pápa üzenete a hivatások 56. világnapjára, 2019. május 11.)

Kedves Napi Elmélkedés Olvasó!

A fenti, Ferenc pápától származó idézet hűen tükrözi azt a lelkületet, mellyel a Napi Elmélkedéseket író és szerkesztő Regnum Christi Mozgalom szeretné Isten országát építeni a világban, nyári táborokat, lelkigyakorlatokat szervezve gyerekeknek és az ifjúságnak, illetve sok más folyamatos, évközi programunkon keresztül.

Ha érdekli, mivel foglalkozunk, kérjük, olvassa el Szabó-Molnár Bálint LC atya levelét ITT! Ezen a linken a Regnum Christi aktuális eseménynaptára is megtalálható, melyet azzal a nem titkolt szándékkal osztunk meg a kedves Napi Elmélkedés Olvasókkal, hogy kedvük szerint becsatlakozhassanak programjainkba. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Regnum Christi Mozgalom – Napi Elmélkedés szolgálat 

U.i. Kérjük, hogy imádságaival és – lehetőségei szerint – anyagilag is támogassa missziónkat, mert mindkettőre nagy szükségünk van! A Missio Christi Alapítvány bankszámlaszáma, melyre utalással juttathatják el anyagi hozzájárulásukat: 11600006-00000000-44151470. Hálásan köszönjük!

Regnum Christi hírlevél - 2019. ősz